Zorg assistent/ Beveiliger

Er staat een enorme druk op de zorgsector. Richtlijnen rondom COVID-19 moeten worden nageleefd, het personeel tekort is groot en er wordt steeds vaker agressie gebruikt tegen hulpverleners. Zorgbeveiliging is dan de eerste stap tegen dit geweld.

Onze zorgbeveiligers worden ingezet om de zorg juist nu te ondersteunen. Wij beschermen en begeleiden zorgmedewerkers, patiënten, bewoners en bezoekers, zodat de druk op de zorg wordt verlicht.

Beveiliging in de zorg wordt niet alleen ingezet om maatregelen te handhaven, maar ook om cliënten of bezoekers op te vangen die hun emoties niet meer onder controle hebben. Zorgmedewerkers kunnen zich dan met een veilig gevoel richten op de zorgverlening terwijl de familieleden vriendelijk worden begeleid naar een wachtruimte.

Zorgbeveiliging hoeft dus niet alleen te worden ingezet tegen geweld, maar kan ook worden gebruikt om de werk druk te verlagen en om bezoeker gerust te stellen.
Patiënten en cliënten moeten er vanuit kunnen gaan dat zij op correcte wijze behandeld worden en dus hun veiligheid geborgd is.
De werkomgeving moet zo zijn ingericht dat medewerkers zich veilig voelen om de hoge mate van kwaliteitszorg te kunnen leveren.

Vraag 4Safe security & services ook voor uw zorg assistentie en beveiliging

Goede zorg kan niet geleverd worden zonder goede aandacht voor risico’s en veiligheid.

ContactOfferte