Winkel beveiliging

Als winkelier wilt u graag dat uw klanten als uw medewerkers zich veilig voelen in en om de winkel. Het personeel dat u in dienst heeft, zorgt voor een goede winkelervaring. 4Safe security & services zorgt voor de beveiliging van de winkel, want met alleen cameratoezicht bent u er nog niet.

Onze deskundige beveiligers weten hoe ze de mensen moeten aanspreken en hoe ze moeten optreden bij diverse calamiteiten. Van ongevallen en diefstal tot vernielingen en ongehoord gedrag in een pashokje: in de winkelsurveillance is geen dag hetzelfde.

Enkele directe voordelen:

  • Minder derving van omzet dankzij de effectieve aanpak van 4Safe security & services
  • Een winkelsurveillant heeft een BHV en AED certificaat
  • Borging van de continuïteit van de winkel tijdens incidenten
  • Veiligheid voor uw producten en andere eigendommen

Winkelsurveillance

Winkeldiefstal is een vervelend probleem dat moeilijk te bestrijden is. Make up, parfums en zelfs tassen kunnen opeens heel snel weg zijn. Onze winkelsurveillanten in uniform zorgen voor een serieuze uitstraling en voorkomen dat dieven de kans krijgen. Daarnaast zorgt winkelsurveillance voor een veilig gevoel bij bezoekers en medewerkers.

" Winkelsurveillance geeft een veilig gevoel in uw winkel "

Proactieve beveiliging van uw winkel

Orde en rust zijn erg belangrijk voor een positieve winkelervaring van het winkelend publiek. In de winkelbeveiliging zijn de beveiligers van 4Safe security & services dus niet alleen bezig met diefstal en vernielingen, maar ook met het groeten van mensen en het creëren van orde en rust. Dit gebeurt allemaal op een proactieve manier. Proactieve beveiliging werkt goed in de winkel. Winkeldieven vinden aandacht namelijk zo vervelend, dat ze liever wegblijven.

Bij winkelbeveiliging staat gastheerschap ook hoog in het vaandel. Vaste klanten waar we een praatje mee maken, medewerkers van de winkels die graag hun verhaal kwijt willen en het groeten van het winkelend publiek. Doen we dat niet, dan denken de mensen dat ze in de gaten gehouden worden. En dat merkt u gelijk aan de sfeer.

Collectief of maatwerk

Winkelbeveiliging kan ook breder worden ingezet. Collectieve retail beveiliging is erg interessant voor winkelcentra. De surveillancerondes worden tussen een groot aantal deelnemende winkels verspreid en er wordt met name in de algemene ruimtes/de passage gecontroleerd. Een interessante en zeer aantrekkelijke manier van winkelsurveillance, omdat de kosten worden gespreid.

Wilt u graag uw eigen winkel laten beveiligen? Ook dat is geen probleem. Maatwerk winkelbeveiliging behoort tot onze mogelijkheden.

Meer weten of een passend advies?

Neem contact met ons op

ContactOfferte