Beveiliger m/v

Wat ga je doen?

Op dit moment zoek wij met name beveiligers voor Noodopvang, evenementen. Onze opdrachtgevers zijn gerenommeerde bedrijven in o.a. de Zorg en het Onderwijs, de Voedselindustrie, Justitie, en Gemeentelijke- en Landelijke Overheid.

Wie ben jij?

Jij bent een gemotiveerde, gediplomeerde beveiliger met een positieve en flexibele instelling. Je bent in het bezit van rijbewijs B, eigen vervoer en je staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Wie zijn wij?

4Safe security is een middelgroot beveiligingsbedrijf gevestigd in Drachten, wij werken voornamelijk in Friesland/Groningen/Drenthe maar ook wel buiten deze regio’s. We groeien snel en zijn op zoek naar gemotiveerde ZZP beveiligers. Werk jij als zzp-er in de beveiligingsbranche, herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan snel!

Wat bieden wij?

  • Leuke afwisselende opdrachten in diverse branches.
  • Een mooi tarief en een tijdige betaling van je wekelijkse factuur.
  • Een groeiend beveiligingsbedrijf als opdrachtgever, waar een informele en collegiale sfeer hangt en we korte lijnen hanteren.

Solliciteer nu!

Vul onderstaand formulier in. Upload je CV (inclusief foto) én een uitgebreide motivatie! Bel voor meer informatie over de vacature ons telefoonnummer (zie bij Contact).

Servicemedewerker m/v

Wil je ook werken op leuke festivals, evenementen en diverse projecten anders dan een evenement? Wil je al luisterend naar muziek van verschillende artiesten geld verdienen? Dan is de functie van service medewerker de ideale job die je kunt combineren met je (vaste) werk, studie en/of andere activiteiten. In tegenstelling tot de beveiligingstaken kennen we ook publiekstaken. Dit wordt gedaan door de medewerkers bij een evenement en zijn op service gericht.

Je hebt geen specifieke vooropleiding of diploma beveiliging nodig!

Je zal dus niet een “beveiliger rol” moeten aannemen, maar wel een oogje in het zeil houden of alles goed verloopt en schakelt de aanwezige beveiliging in! Je bent een professionele, communicatief vaardige en integere persoon, die zowel in teamverband als zelfstandig zorg kan dragen voor een optimale service en bezoekersbeleving bij onze opdrachtgevers.

Actuele jobs vind je op onze Fabebook pagina!