Portiersdiensten, gastheer/vrouw

U wilt optimaal controle hebben over de dagelijkse stroom werknemers, bezoekers en goederen, die uw bedrijf inkomen en verlaten. Dan is de portiersdienst van 4Safe security & services een uitkomst.

De primaire taak van de portier is er voor te zorgen dat bij de entree van uw bedrijfspand of -terrein ongewenste bezoekers het terrein of bedrijfspand niet betreden. Goed opgeleid binnen hun vakgebied beveiliging, zorgen zij voor meer dan alleen controle. Zij kunnen een breed pakket aan veiligheidstaken verrichten. Uiteraard zijn zij ook uitstekend in te zetten voor ondersteuning van de facilitaire organisatie. 4Safe security & services zorgt voor vakkundige, accurate en behulpzame beveiligers.

Portiersdienst 4Safe security & services

Diensten die 4Safe security & services voor u kan uitvoeren

  • Controle op inkomende en uitgaande goederen
  • Toegangscontrole en registratie van personeel, bezoekers en leveranciers
  • Visitatie
  • Cameratoezicht
  • Sleutelbeheer
  • Uitvoeren van brandpreventie- en sluitronden
  • Openingsronden
  • Verlenen van Eerste Hulp Bij Ongevallen
  • Bedrijfshulpverlening
  • Een samengesteld pakket van facilitaire diensten

Horeca-portier

Als horecaportier heb je de belangrijke taak om elke gast onbezorgd én veilig te laten genieten in de horeca. Je zorgt voor de beveiliging van personen en goederen binnen een horecaonderneming, bijvoorbeeld discotheken, cafés, bars en nachtclubs. Om deze functie goed te kunnen vervullen is het belangrijk dat je veel weet over het omgaan met agressie, brand- en ongevallenpreventie, wet- en regelgeving en alcohol en drugs.

Het visitekaartje van uw horecagelegenheid. Dat zijn de mensen van de beveiliging. Aanwezig, maar precies op die manier dat het functioneel is. Correct en adequaat, zoals u dat van een beveiliger verwacht. Als 4Safe security & services leveren wij uw beveiligers voor elke horecagelegenheid of ieder evenement.

4Safe security & services werkt met een vaste portefeuille van dames en heren die inzetbaar zijn als beveiligers in uw horecagelegenheid of op uw evenement. Wij verzorgen uw beveiliging van A tot Z. Wij zorgen voor beveiligers die ontzag inboezemend maar ook onopvallend, doeltreffend hun werk doen.

Vraag 4Safe security & services ook voor uw portiers en beveiligingsdiensten

Wij stellen graag een op uw situatie toegesneden pakket van portiers- en beveiligingsdiensten voor u samen. Wilt u weten wat in uw situatie het beste aansluit? Neem dan contact met ons op.

ContactOfferte