"EEN NIEUW, MAAR TOCH VERTROUWD GEZICHT IN Friesland"

Beveiliging inzetten voor de veiligheid van bezoekers en medewerkers bij u is cruciaal wanneer u zeker wilt zijn dat alles soepel verloopt. We zullen ons eerst even voorstellen, wij zijn 4Safe security & services. U kent ons waarschijnlijk al jaren of nog maar sinds kort, maar hieronder stellen wij ons nog even kort voor:

Wie zijn wij?

Met jaren aan ervaring (2005) in de branche heeft 4Safe security & services een naam opgebouwd die gelijk staat aan kwaliteit, prestaties en innovatie. Het zijn onze waarden en ons harde werk die ons anders maken. Persoonlijke aandacht en kwaliteitsdiensten zijn de hoekstenen van ons bedrijf. Inmiddels erkend door het Ministerie van Justitie met een eigen ND nummer (ND 7413) en daarom is 4Safe security & services een nieuw, maar toch al jaren het vertrouwde gezicht op het gebied van beveiliging en op kleine- en grootschalige toonaangevende evenementen in Friesland, Groningen, Drenthe. Denk bijvoorbeeld o.a. aan:

Fenix festival
Bregepop Festival
Leeuwarden culinair
Prinsentuin concerten
Oranjewoud festival
Into the Grave
Kingsland
Enz, enz.

Met een eigen visie en onze vertrouwde manier van beveiligen hebben we onze diensten steeds meer uitgebreid en worden we buitenom de beveiliging van horeca en evenementen ook ingezet in zorginstellingen of als receptionist.

Gebruik maken van onze diensten?

Onze beveiligers gaan verder dan alleen beveiliging. Gastvrijheid en dienstverlening is onze eerste taak. Onze security host is overal inzetbaar( objecten, evenementen, bedrijfsfeestjes, gala’s winkels etc.). Door onze strenge selectieprocedure bieden wij u het beste van het beste. Kwaliteit staat bij ons voorop.

ContactOfferte