Over ons

Met jaren aan ervaring (2015) in de branche heeft 4Safe security & services een naam opgebouwd die gelijk staat aan kwaliteit, prestaties en innovatie. Maar het zijn onze waarden en ons harde werk die ons anders maken. Persoonlijke aandacht en kwaliteitsdiensten zijn de hoekstenen van ons bedrijf.

Wat doet 4Safe security & services

Het uitvoeren van evenementen-, objecten en horecabeveiliging, inzetten van gastheer/ gastvrouwen/ toezichthouders/ servicemedewerkers/ voetbalstewards.

Daarnaast hebben we ook nog een brede dienstverlening aan schoonmaak ( ook particulier) tot bouwopruimingen, wij kunnen deze diensten leveren in samenwerking met ons partner bedrijf, deze diensten kunt u terugvinden onder het menu “Diensten”.

Gebruik maken van onze diensten?

Onze beveiligers gaan verder dan alleen beveiliging. Gastvrijheid en dienstverlening is onze eerste taak. Onze security host is overal inzetbaar( objecten, evenementen, bedrijfsfeestjes, gala’s winkels etc.). Door onze strenge selectieprocedure bieden wij u het beste van het beste. Kwaliteit staat bij ons voorop.

ContactOfferte