Evenementenbeveiliging

Goed georganiseerd! Evenementenbeveiliging is een specialistisch onderdeel in de wereld van beveiligen. In samenwerking met de klant bekijken we welke specifieke werkzaamheden nodig zijn voor uw evenement.

Organiseert u een evenement en zoekt u een beveiligingsbedrijf die de veiligheid van een grote groep mensen waarborgt? Wij zorgen er graag voor dat bezoekers of gasten zich comfortabel en op hun gemak voelen op een evenement, zodat ze met een gerust hart op uw evenement rondlopen. Meerdere specialisten op het gebied van evenementenbeveiliging en breed opgeleide medewerkers realiseren dit. Door een risico-inventarisatie uit te voeren kunnen calamiteiten bij voorhand worden uitgesloten. Echter kan het voorkomen dat er zich toch iets voordoet; in dit geval zijn onze medewerkers erop getraind eventuele schade tot een minimum te reduceren. Voor een goede doorloop van het evenement heeft u ook de keuze voor het inzetten van onze gekwalificeerde verkeersregelaars. Zet evenementenbeveiliging in en ervaar comfort en gemak. Met als doel dat u en uw bezoekers met een prettige ervaring terugblikken op het evenement.

" Zo voelt iedereen zich op zijn gemak! "

Servicemedewerkers

Evenementen willen steeds meer taken bij de beveiliging neerleggen; kaartcontrole, bezoekers voorzien van informatie en verwijzen naar de juiste toegang, leeftijdsbandjes omdoen. Allemaal taken die gericht zijn op service en niet per se door een beveiliger gedaan hoeven te worden. Daarnaast wordt er vaker op korte termijn opgeschaald. Soms omdat de weersvoorspelling verandert. Of omdat er last minute nog een extra kassa komt. Ook zie je landelijke verschuivingen. Evenementenbeveiliging is veelal seizoensgebonden en in een kort tijdsbestek vinden veel festivals plaats. Dit heeft ervoor gezorgd dat in veel periodes een flink tekort is aan aantal ervaren krachten en beveiligers. Kortom, tijd om eens goed naar taken en werkzaamheden te kijken.

Liever persoonlijk contact?

Klik hieronder voor uw contactvragen of het aanvragen van een offerte

ContactOfferte