4Safe security & services

4Safe security & services biedt diensten aan voor bedrijven in onder andere horeca, sport en recreatie en voor particulieren.

Onze diensten bestaan o.a. uit: objectbeveiliging, daarbij gaat het zowel om permanente beveiliging van bedrijfspanden en terreinen, als om tijdelijke beveiliging van bouwterreinen. Beveiliging van beurzen, musea, campings, evenementen, feesten en braderieën.

Daarnaast bieden wij aanvullende diensten aan, zoals het bestuur van medewerkers bij het openen of sluiten van bedrijven, parkeerbegeleiding bij evenementen en begeleiding van (kostbare) transporten.

Bewaker 4Safe security & services

" Maak gebruik van professionele beveiliging! "

Beveiliging inhuren zorgt voor veiligheid wanneer dat nodig is!

Steeds vaker maken bedrijven en particulieren gebruik van beveiliging op maat. Iedereen die gebruik wilt maken van beveiliging kan dit doen binnen het gewenste budget.

Beveiliging uitbesteden is voor veel bedrijven een verstandige zaak. Vooraf wordt er goed gekeken naar de wensen en mogelijkheden.

Samen met de klant wordt er een beveiligingsplan gemaakt. Dit zal resulteren in optimale veiligheid binnen het gewenste budget. Te veel geld betalen voor beveiliging, dit is zonde van het geld!

Beveiliging huren kan echt iedereen! Maak ook gebruik van deze professionele beveiligers, deze weten met iedere gast goed om te gaan.

Door de positieve houding van de beveiligers zullen er ook minder gauw problemen ontstaan. Wie goed doet, wie goed ontmoet. Natuurlijk houden de beveiligers ondertussen de boel goed in de gaten, beveiliging huren loont!

Evenementen beveiliging

Daadwerkelijk alle denkbare evenement kunnen wij voor u beveiligen. Of het nu gaat om een klein congres of persconferentie. Een voetbalwedstrijd, tentoonstelling, beurs, concert of een groot evenement in de stad zoals de gay pride.

Het volume van het evenement doet er voor ons niet toe, enkel bij een persconferentie volstaan twee beveiligers, bij zoiets als koningsdag door het gehele stadscentrum is honderd nog niet genoeg.

Wij hebben de goed opgeleide evenementenbeveiligers voor grote en kleine evenementen. Al onze beveiligers hebben de ervaring en routine om uw evenement, groot of klein, veilig te laten verlopen.

Vraag 4Safe security & services ook voor uw evenement

Wij zijn integer, dienstbaar, betrokken en flexibel en houden ons aan de gemaakte afspraken.

ContactOfferte

Werken bij 4Safe security & services?